Zaļā Makša virtuvē ik pa laikam notiek ēdienu gatavošanas meistarklases. Kā viens no variantiem tiek piedāvāts ēdienu gatavošanas meistarklase “Itālijas virtuves klasika”, kurā pavāra uzraudzībā atnācēji gatavo trīs ēdiena kārtas:
- Klasiskie Cēzara salāti, atklājot anšovu mērces gatavošanas knifus.
- Meža sēņu Risotto, kas ir tikai Itālijai rakstūrīga rīsu pagatavošanas tehnoloģija, pakāpeniski tos karsējot dārzeņu buljonā un baltvīnā.
- Klasiskais Ziemeļitālijas saldais ēdiens Panna Cotta, pasniegta ar pašmāju ogu mērci
Cenā iekļauta: šefpavāra vadīta nodarbība 2 - 3 h garumā, citronūdens, tēja vai kafija, ēdienu degustācija, aprīkojuma un inventāra izmantošana.
Tuvākās atvērtās meistarklases plānojas:
- šobrīd atvērtās meistarklases neplānojas
- Itālijas virtuves meistarklasi iespējams rezervēt privātā / korporatīvā pasākuma ietvaros